David Lynch tvoří muziku, vydal electropopový singl

01.12.2010 08:32 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

David Lynch
© michigandaily.com
Čtyřiašedesátiletý avantgardní režisér (například "Mulholland Drive", série "Twin Peaks" a další), malíř a designér David Lynch vydá digitálně 7. prosince electropopový singl. Alternativní vypalovačka nese titul "Good Day Today".

"Vždycky jsem miloval zvuky, proto jsem si postavil studio, kde s nimi mohu experimentovat, a postupně jsem začal tvořit i hudbu," uvedl umělec pro The Guardian. Přiznal také, že více jeho tvorby by mělo přijít brzy po dvojsinglu "Good Day Today"/"I Know", a to ještě na konci letošního roku. Ačkoliv se Lynch již několikrát hudebně prezentoval, uvedený singl je jeho prvním ryze sólovým dílem, které obsahuje i jeho silně vokodérovaný hlas. Obě skladby si můžete poslechnout prostřednictvím účtu vydavatelství Sunday Best Recordings na Soundcloud.com dole pod článkem.

Píseň vyšla exkluzivně prostřednictvím iTunes 29. listopadu, v lednu by pak mělo vyjít i celé remixové album. Deluxe edice desky na vinylech vyjde 31. ledna 2011 a již nyní je možné si ji předobjednat - na oficiálních stránkách Davida Lynche.


David Lynch - Good Day Today


David Lynch - I Know


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY