Lakeside X pokřtí svou novinku s Mikulášem

29.11.2010 11:40 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lakeside X flyer
© facebook interpreta
Indie-elektronická formace Lakeside X uvádí v těchto dnech na trh novinkové album "City Of Red Lights". Jakmile se s ním fanoušci seznámí prostřednictvím nosiče, mohou si písně poslechnout i naživo. V neděli 5. prosince totiž proběhne v pražském klubu Phenomen na Smíchově křest.

Nové písně Lakeside X jsou plné sexu, hledání a vypouštění démonů. Jako speciální host vystoupí na křtu ve svém samostatném bloku britská zpěvačka Olivie Louvel. Návštěvníci se mohou těšit také na DJ v podání Paula Kendalla, jenž s hlavní hvězdou večera spolupracoval i na mixu novinkové desky. Vzhledem k tomu, že den předtím končí v Budapešti světové turné projektu Recoil, je pravděpodobné, že spolu s Paulem dorazí na křest i Alan Wilder (bývalý člen Depeche Mode).

Během mikulášského večera si zájemci budou moct pořídit nové CD za exkluzivní cenu. Navíc budou u představení nového klipu k singlu "Bloodflies" a seznámí se s jeho protagonistkami.

Koncert začíná v půl osmé večer. Vstupenky v ceně 150 Kč jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY