Britští Hybrid zahrají poprvé v Česku

22.11.2010 16:05 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

Hybrid
© lucerna.musicbar.cz
Velšská elektronická formace Hybrid vystoupí poprvé v České republice. Původně se měla akce uskutečnit už 18. listopadu v rámci hudebního konceptu Conference, po dohodě s kapelou byl ale termín přesunut až na začátek prosince. Ve čtvrtek 2. 12. formaci pohostí pražský Lucerna Music Bar.

Hybrid se dali dohromady v roce 1993 v Jižním Walesu ve Velké Británii, kdy se věnovali hlavně tvorbě houseových a tranceových remixů. Debut “Wide Angle” natočili v roce 1999 za asistence devadesátičlenného Moskevského federálního orchestru. Druhá studiovka “Morning Sci-Fi” přišla na pulty obchodů o čtyři roky později, tentokrát za podpory Ermitážského orchestru v Petrohradě. Již v této době za sebou skupina měla spolupráci s Mobym, kterého v roce 2000 doprovázela na jeho americkém turné. V září 2006 pak vydali třetí desku “I Choose Nois”, která zahrnuje symfonické sekvence amerického Seattle Session Orchestra.

V Praze kapela představí své aktuální album “Diseppear Here” vydané na jaře tohoto roku u labelu Distinctive Records. Ani zde nechybí účast hudebního tělesa; několik skladeb Hybrid nahráli s Pražským symfonickým orchestrem. První singl z desky se jmenuje “Break My Soul” a je volně ke stažení na internetu.

Role předskokanů zaujme elektronický projekt Tofu Fighters a Soya Bitches a DJské duo Kapsak. Vystoupení je avizováno na 21. hodinu a lístky jsou k dostání na pokladně Lucerna Music Baru nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal za 550 korun bez poplatků.


Hybrid - Break My Soul


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY