Soutěžte o ceny k Transmission

03.11.2010 12:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Transmission - Future Cities flyer
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, sobota 6. listopadu bude velkým svátkem pro všechny fanoušky trancu. V pražské O2 Areně vypukne již posedmé akce s názvem Transmission. Musicserver tam dva naše čtenáře dostaneme zadarmo a i třetí výherce si odnese super dárek.

Letošní ročník s podtitulem Future Cities bude mít více než hvězdné obsazení. Po obrovském úspěchu na loňském vydání se na Transmission totiž vrací holandský producent a DJ Sander van Doorn, dále dorazí Američan Markus Schulz, který je oficiálním rezidentem této akce. Kromě něj vystoupí i Andy Moor z Británie, který byl za svou remixérskou tvorbu dokonce nominován na cenu Grammy. Dalšími vystupujícími jsou Brit Simon Patterson, norský DJ a producent Boom Jinx, holandské duo W&W a Jaytech. Své speciální vystoupení připravuje VJské trio Vision Impossible, které pro Transmission vždy vytváří originální projekce k danému tématu.

V současné době jsou v prodeji poslední lístky za cenu 1 390 Kč, přímý přenos z akce poběží od 22 hodin na rádiu Evropa 2. Kdo se chce na Transmission dostat zadarmo, může se zúčastnit naší soutěže. Pro dva výherce máme po jedné volné vstupence, třetí získá nové album Markuse Schulze “Do You Dream?“ s vlastnoručním podpisem i věnováním. Stačí nám napsat občanské jméno Sandera van Doorna a mít štěstí při losování. Výherce budeme kontaktovat v pátek po poledni, kdy soutěž skoční. Do odpovědi tedy nezapomeňte připojit i své telefonní číslo. Hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY