Fanoušci Public Enemy zajistili nahrávání další desky

03.11.2010 08:01 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Public Enemy
© facebook interpreta
I když se zdálo, že se nové desky Public Enemy ani možná nedočkáme, přece jen se rapperům podařilo dát dohromady potřebné finance. Za pomoci svých fanoušků nastřádali skrz stránky Sellaband jednapadesát tisíc liber a brzy se pustí do nahrávání.

V rozhovoru pro magazín NME.com Public Enemy prozradili: "Právě jsme se dověděli, že naše kampaň dosáhla svého cíle a máme dostatek peněz na přípravu dalšího alba. Upřímně našim fanouškům děkujeme - bude to jen jejich zásluha, že od nás uslyší další muziku." Osazenstvo formace ale na druhou stranu nezapomnělo dodat, že to byl dlouhý a náročný proces: "Čelili jsme pozornosti médií, která nás zároveň i kritizovala. Museli jsme přehodnotit kalkulaci a nakonec i naše finální rozhodnutí. Když už to je ale za námi, můžeme si s klidem oddechnout."

Každý takový "sponzor", jenž přispěl alespoň sedmnácti librami, si tak předplatil kopii CD. Ti, kteří dali výrazně větší sumu, dostanou album v limitované edici s tričkem, podpisy, případně budou moct navštívit muzikanty při práci ve studiu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY