Adele má hotovo, album "21" vyjde v lednu příštího roku

02.11.2010 14:03 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Adele - 21
© facebook interpreta
Jak už jsme psali dříve, zpěvačka Adele se pustila do nahrávání nástupce desky "19". Po měsících nahrávání a skládání bylo oznámeno, že nová deska je téměř hotová. Studiová dvojka dostala symbolický název "21", znamenající dospívání a postupující vyzrálost. Zatímco debut si získal svou upřímností a hudební profesionalitou obdiv kritiků i posluchačů, završený dvěma cenami Grammy, novinka bude dle zpěvačky jiná.

"Chvíli mi to trvalo, ale cítila jsem, že tohle je to nejlepší, čeho mohu dosáhnout, když jsem nové album psala. Novinka je oproti '19' rozdílná, je sice o těch samých věcech, ale viděných v jiném světle. Vypořádávám se s věcmi jinak než dříve. Jsem trpělivější, upřímnější, více smířlivá a také jsem si více vědoma svých chyb, zvyků a zásad," ohodnotila album Adele. Spolupracovala na něm s legendárním Rickem Rubinem a také Paulem Epworthem.

"21" vyjde 24. ledna příštího roku, téměř přesně tři roky po debutu. Jako první singlová vlaštovka bude sloužit píseň "Rolling In The Deep", která je dle slov producenta Paula Epwortha "temná melancholická gospelová disko písnička".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY