Britský miláček jménem Cheryl Cole rozdrtil Rihannu

31.10.2010 22:35 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Cheryl Cole to natřela v singlovém žebříčku Rihanně, kterou očekávaně rozdrtila. Ve prospěch Cheryl hraje hlavně fakt, že se každý týden objevuje na obrazovce coby porotkyně X Factoru. Alba se změny nedočkala, druhý týden v řadě je ovládají chlapci z Nashvillu Kings Of Leon.
Cheryl Cole - Promise This
© facebook interpreta
Očekávané se stalo skutečným, britský miláček Cheryl Cole je na prvním místě. Song "Promise This" mi zatím přijde mdlejší a méně hitovější než její předešlá tvorba, ale snad se to změní. Dostatečně hitová mi ale přijde nová Rihanna, která se sice po temném období, které jí dle mého názoru sedělo, vrací na taneční parkety se songem "Only Girl (In The World)", ale i tohle jí neuvěřitelně svědčí a navíc se trochu zavděčí svým chlebodárcům z vydavatelství.

Švédský DJ Tim Berg nechce nechat lidi zapomenout na léto a hází do placu jednu vyloženě prosluněnou hitovku "Seek Bromance", která je na třináctce. Bulvární oblíbenec Peter Andre chystá na příští týden novou placku, první singl "Defender" je na čtrnáctce a v novinkovém bloku pokračujeme, protože na patnáctce je MC Devlin, který se dočkal největšího úspěchu ve své kariéře, budiž mu nápomocná zpěvačka Yasmin. Novinka Eminema "No Love" je na pětatřicítce. Oficiální vydání je ale až za dva týdny, takže Em i jeho parťák Lil Wayne se určitě proderou na přední pozice. Hůře to vidím s Jamesem Bluntem, který v prvním týdnu oficiálního prodeje je až na sedmatřicítce a lepší to už asi nebude. Poslední, čtyřicáté místo patří Ironikovi.

    Top 10 - singly:
  1. N Cheryl Cole - Promise This
  2. N Rihanna - Only Girl (In The World)
  3. Bruno Mars - Just The Way You Are
  4. Cee Lo Green - Fuck You
  5. Mike Posner - Cooler Than Me
  6. Katy Perry - Firework
  7. Duck Sauce - Barbra Straisand
  8. Nelly - Just A Dream
  9. The Wanted - Heart Vacancy
  10. Tinie Tempah (feat. Eric Turner) - Written In The Stars

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Kings Of Leon - Come Around Sundown
© facebook interpreta
Jindy se durdím, když mám dva týdny a více stejné number one, ale na své oblíbence se člověk zlobit přece nemůže. Kings Of Leon opět v čele. Mimochodem minulý týden debutovali s nejvyšším prodejem roku 2010, který činil 183 tisíc prodaných kousků. Děsí mě na dvojce k dalšímu útoku se vzpínající Michael Bublé, který takhle útočí už rok v kuse.

Vítěz loňského ročníku X Factoru Joe McElderry debutuje až na trojce. Po Leonu Jacksonovi je teprve druhým ze šesti, který neprotlačil svůj první LP počin na zlatou pozici. Šílela jsem snad tady minulý týden, že určitě zvítězí další z řady boybandů The Wanted? Tak mé nářky byly marné, chlapci jsou až na čtyřce. Ztělesnění amerického snu Taylor Swift boduje s novinkou "Speak Now" na šestce, která je pro ni v necountry britské zemi velkým úspěchem. Výběrovka Barbry Streisand je na osmičce. Parta tří zpívajících vojáků říkající si jednoduše The Soldiers vydala přesně po roce druhou desku, která startuje na desítce.

Spojení velikánů Eltona Johna a pianisty Leona Russella, před kterým smeká téměř celý recenzentský svět, je na dvanáctce. Bryan Ferry s plackou "Olympia" je sedm šprušlí za nimi. Mladá velšská zpěvačka Charlotte Church začíná se svou deskou "Back To Scratch" na nižší pozici, než byla zvyklá, třiadvacítka je po top ten umístěních určitě zklamání.

    Top 10 - alba:
  1. Kings Of Leon - Come Around Sundown
  2. Michael Bublé - Crazy Love
  3. N Joe McElderry - Wide Awake
  4. N The Wanted - The Wanted
  5. Robbie Williams - In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990 - 2010
  6. N Taylor Swift - Speak Now
  7. Tinie Tempah - Disc-Overy
  8. N Barbra Streisand - The Ultimate Collection
  9. Katy Perry - Teenage Dream
  10. N The Soldiers -Letters Home

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY