Vince Clarke pracuje na remixu pro Depeche Mode

20.10.2010 10:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Vince Clarke
© Mute Records
Jak jsme již informovali, Vince Clarke, tedy zakládající člen Depeche Mode a skoro třicet let motor dua Erasure, tvořil před časem novou píseň společně s Martinem Gorem. Nyní je tu další signál toho, že tento padesátiletý hudebník další spolupráci s Depeche Mode nevylučuje. Pracuje totiž na remixu jednoho jejich starého hitu.

Jak Vince před pár dny uvedl na svém Twitteru, aktuálně maká na remixu písně “Behind The Wheels“ z více než dvacet let staré desky "Music For The Masses". Jde tak o další potvrzující signál plánovaného vydání remixové kompilace tracků Depeche Mode. O tomto nosiči se mluví už velmi dlouho, původně však měl obsahovat pouze remixy vztahující se k poslednímu albu Depeche Mode "Sounds Of The Universe". Nejspíš tedy vydavatelství svůj prvotní záměr přehodnotilo.

Jaký bude další osud a obsah této placky, o které se aktuálně uvažuje pro první polovinu příštího roku, ukážou až další týdny, fanoušci Depeche Mode však již nyní netrpělivě odpočítávají dny do vydání dalšího koncertního DVD svých miláčků. Jejich den nastane již 8. listopadu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY