Ne-Yo píše songy pro Justina Biebera nebo Rihannu

20.10.2010 08:09 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ne-Yo
© facebook interpreta
Rapper Ne-Yo má sice dost práce s přípravou své čtvrté studiovky "Libra Scale", ale pro zajímavou spolupráci si najde čas vždy. Nyní ho oslovily přední hvězdy současné pop music. Kromě Justina Biebera a Rihanny si jeho skladatelské umění vyžádala také Beyoncé a country jména jako Carrie Underwood a Tim McGraw.

Ne-Yo se nejvíce rozpovídal o kolaboraci s mladičkým Justinem Bieberem. V rozhovoru pro Billboard.com uvedl, že spolu píšou nějaké songy, ve kterých má vyniknout zpěvákova vyspělá tvář. "Myslím, že zrovna on má ten druh talentu, který se rozvine. Jen potřebuje konkrétní nahrávky - takové, které s ním porostou a dovolí to samé i jeho fanouškům," uvedl muzikant.

Očekávaná nahrávka amerického rappera "Libra Scale" se podle aktuálních informací dostane na pulty 22. listopadu. Společně s albem se do éteru dostanou také tři delší klipy k singlům "Beautiful Monster", "Champagne Life" a "One In A Million". Pokud chcete mít vše pěkně v jednom balíčku, sáhněte po luxusní edici chystané novinky. Dodejme, že trojice videoklipů si bere za vzor skoro stopadesátistránkový scénář, který Ne-Yo původně připravil pro tématicky laděný film. Z natáčení ale sešlo, neboť náklady dosáhly čtyřiceti milionů amerických dolarů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY