Christina Aguilera odtajnila tracklist soundtracku k "Burlesque"

10.10.2010 08:25 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera, Cher - Burlesque (soundtrack)
© facebook interpreta
Christině Aguileře nestačí povolání zpěvačky, a tak se vrhla na herectví. Její debut ve filmu "Burlesque" bude však z velké části ovlivněn i její profesí zpěvačky, neboť se jedná o muzikál. Po jejím boku si zahraje i Oscarem pyšnící se zpěvačka a herečka Cher. Ke správnému filmu patří také soundtrack a Christina se s fanoušky nyní podělila o detaily.

Složení producentů, kteří se na desce spolupodíleli, je velice pestré. Vedle Diane Warren (jež má na kontě například baladu "I Don't Want To Miss A Thing") figuruje ještě Sia nebo Danja, který se nejvíce proslavil prací na albu "Blackout" Britney Spears. Na desce si krom dvou již zmiňovaných div zazpívají ještě Kristen Bell a Alan Cumming.

Zajímavostí je, že na obalu desky se objevuje i Cher, která však má na albu pouhé dvě skladby. V počtu ji jednoznačně porazila Aguilera s osmi kousky. V USA bude CD v obchodech od 15. listopadu (americká premiéra filmu je 25. listopadu), na herecké umění Xtiny se ale můžete do českých kin přijít podívat až 3. února 2011.

Na soundtracku naleznete tyto songy (v závorce je vždy uvedeno, kdo z představitelů písničku nazpíval): Welcome To Burlesque (Cher), Something’s Got A Hold On Me (Christina Aguilera), Tough Lover (Christina Aguilera), Long John Blues (Kristen Bell), Diamonds (Christina Aguilera), You Haven’t Seen The Last Of Me (Cher), Express (Christina Aguilera), But I Am A Good Girl (Christina Aguilera), A Guy Who Takes His Time (Christina Aguilera), Bound To You (Christina Aguilera), That’s Life (Alan Cumming), Spotlight (Christina Aguilera)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY