Pet Shop Boys šestkrát v reedici

10.05.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys
© Farrow/PSB
Pet Shop Boys možná už nejsou tak slavní jako v dobách svých největších úspěchů, ale stále nahrávají velmi kvalitní desky a udržují si svou fanouškovskou základnu. Jejich příznivci se budou již brzy vydat do Londýna na jejich muzikál "Closer To Heaven", který má oficiální premiéru 31. května, ale i na stříbrných kotoučcích toho v brzké době najdou mnoho zajímavého.

4. června, tedy přesně patnáct let po vydání jejich debutového alba "Please", se totiž na pulty obchodů dostane jejich prvních šest řadových desek v exkluzivních reedicích, konkrétně se jedná o alba "Please", "Actually", "Introspective", "Behaviour", "Bilingual" a "Very". Každé album bude obsahovat 36-tistránkový booklet s texty písniček (původní verze texty neobsahovaly), rozhovory s Neilem Tennantem a Chrisem Lowem o jednotlivých skladbách, raritní fotografie a co je vůbec nejlepší - i bonusové cédéčko. Všech šest bonusových disků se bude jmenovat "Further listening" a obsahovat budou různé demoverze skladeb pro jiné interprety (Tinu Turner, Kylie Minogue, Lizu Minnelli či Dusty Springfield), remixy, béčka singlů či i nevydané věci. Kompletní tracklist jednotlivých reedic najdete například na českém webu Pet Shop Eventually.

Ač se bude jednat ve všech případech o dvojalba, prodávat by se měla za cenu běžného cédéčka. Kompletně nového alba bychom se od Pet Shop Boys měli dočkat počátkem příštího roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY