Live Nation nabízí refundaci vstupenek z koncertu Guns N' Roses

30.09.2010 14:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Guns N' Roses
© Vladimir Komjati / musicserver.cz
Pokud jste dorazili na pražskou show Guns N' Roses, která se konala 27. září v O2 Areně a pak jste zase odešli, neboť se show hlavní hvězdy výrazně zpozdila, máte nárok na navrácení vstupného. Můžete ho uplatnit, pokud doložíte platnou vstupenku s individuálním označením, kterým byl lístek opatřen před zahájením koncertu.

Označenou vstupenku je třeba zaslat registrovanou poštou (nejlépe doporučeně) na adresu provozovny pořádající agentury Live Nation Czech Republic spolu s kontaktními údaji držitele vstupenky a bankovním spojením, na které mají organizátoři vstupné zaslat. Pořadatelská společnost uhradí vstupné v plné výši obratem bankovním převodem. V případě jakýchkoliv nejasností budou její zástupci držitele vstupenky kontaktovat. Přesnou adresu najdete níže.

Vrácení vstupného bude možné po dobu jednoho měsíce - dodat vstupenky a sdělit potřebné údaje je třeba maximálně do 31. října. V pozdějším termínu nebude možné refundaci z důvodu uzavření účetnictví akce akceptovat. Vstupné se bude vracet výhradně bankovním převodem a jen oproti platné, označené vstupence.

Adresa, na kterou je třeba vstupenky zaslat:

Live Nation Czech republic
Zn: "GNR"
U Slavie 1540/2a
100 00 Praha 10


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY