Bodyguard žaluje Britney Spears za sexuální obtěžování

09.09.2010 17:07 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© last.fm
K práci na nové desce přibyly Britney Spears další starosti. Fernando Flores, bývalý pracovník její ochranky, ji totiž žaluje kvůli opakovanému sexuálnímu obtěžování.

Podle výpovědi bodyguarda se zpěvačka před ním několikrát producírovala zcela nahá a dokonce měla i pohlavní styk. Kromě toho mu prý dělala i návrhy. Fernando Flores, který u ní pracoval letos od února do července, také klade důraz na to, že mu Britney Spears a její přítel způsobili duševní újmu svými hádkami. Navíc uvedl, že se zpěvačka nechovala vhodně ke svým dětem, který prý surově bila.

Aby toho nebylo málo, pan Flores žaluje i bezpečnostní firmu, pro kterou pracoval. Opakovaně prý na nevhodné chování mladé hvězdy upozorňoval, ale reakce se nedočkal.

Právník Britney Spears se k případu nevyjádřil. Slova se místo něj chopil právník Mark Vincent Kaplan, jenž zastupuje jejího bývalého manžela Kevina Federlina. Případ označil za neopodstatněný. Podle něj bodyguard jedná jen kvůli finančním motivům. Zároveň dodal, že obvinění týkající se chování zpěvačky k jejím dětem nebude brát na lehkou váhu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY