Norah Jones nachystala album plné kolaborací

23.08.2010 08:08 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Norah Jones
© blogspot.com
Poslední album "The Fall" Američanky Norah Jones vyšlo teprve loni v listopadu, a zpěvačka už stihla nachystat novou kolekci. Novinka "...Featuring", jak už název napovídá, bude plná zajímavých spoluprací s jinými umělci. Skladby, které se na albu objeví, byly postupně natočeny v průběhu posledních deseti let a skalní fanoušci jistě některé z nich dobře znají. Několik písní však vzniklo přímo pro tuto kolekci, a jedná se tak o úplné novinky.

Nahrávka bude obsahovat hned osmnáct songů a mezi hvězdami, které si s Norah vystřihli duet, se objevují Foo Fighters, Herbie Hancock, OutKast, Ryan Adams nebo Ray Charles. Soudě podle těchto jmen, půjde o pestrou směsici skladeb s rozličnými rukopisy jednotlivých interpretů. Sympatická zpěvačka si vznik písní pochvalovala. "Je to opravdu báječné a lichotivé, když jsem požádána zazpívat si s někým, koho obdivuji," uvedla.

"...Featuring" vyjde 1. listopadu a bude obsahovat tyto skladby: Love Me, Virginia Moon feat. Foo Fighters, Turn Them feat. Sean Bones, Baby It's Cold Outside feat. Willie Nelson, Bull Rider feat. Sasha Dobson, Ruler Of My Heart feat. Dirty Dozen Brass Band, The Best Part, Take Off Your Cool feat. OutKast, Life Is Better feat. Q-Tip, Soon The New Day feat. Talib Kweli, Little Lou, Prophet Jack, Ugly John feat. Belle And Sebastian, Here We Go Again feat. Ray Charles, Loretta feat. Gillian Welch and David Rawlings, Dear John feat. Ryan Adams, Creepin' In feat. Dolly Parton, Court & Spark feat. Herbie Hancock, More Than This feat. Charlie Hunter, Blue Bayou feat. M. Ward


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY