3 x CD STINGA / 3 x CD PROFESSORA GREENA / 3 x CD SCISSOR SISTERS / 3 x CD CLARINET FACTORY / 2 x 1 vstup na MORAVSKÉ HRADY.CZ

16.08.2010 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 29. srpna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Sting - Symphonicities
© facebook interpreta
Sting si na letošní léto přichystal naprostou lahůdku. Fanouškům naservíroval album, kde nahrál své písničky v novém aranžmá za doprovodu symfonického orchestru. Celý projekt dostal název "Symphonicity" a Sting se na něm podílel s Royal Philharmonic Concert Orchestra, který dirigoval Steven Mercurio. Ten je ve svém oboru špičkou a vedle dirigování řady oper stál po boku Andrey Bocelliho, Placida Dominga nebo Luciana Pavarottiho. Sting pro tuto novou podobu vybral jakýsi průřez svého repertoáru a repertoáru The Police, kde nechybí například "Roxanne", "Next To You", "I Hung My Head", "Englishman In New York", "Every Little Thing She Does Is Magic", nebo "When We Dance". V rámci turné ho čeká něco kolem šedesáti koncertů, přičemž 22. září se dostane i na pražskou O2 arenu. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD STINGA "Symphonicities" vstoupíte tady.


Professor Green - Alive Til I'm Dead
© facebook interpreta
Ve Velké Británii se v poslední době líhne poměrně dost interpretů s velkým potenciálem zaujmout i za Atlantikem. Jedním z nich je aktuálně i rapper Professor Green se svým debutovým albem "Alive Til I'm Dead". Stephen Manderson, jak zní jeho pravé jméno, ovšem není na hudební scéně žádným nováčkem. Už před čtyřmi roky vydal dvě EP a v roce 2008 vyhrál rap turnaj na MySpace.com. Rapper, jehož projev poměrně dost připomíná Eminema, si na desku přitáhl řadu hostů, takže se to na ní skví takovými jmény jako Lily Allen, Emeli Sandé, Labirinth, Example či Fink. Zajímavostí budiž to, že jeho první singl "I Need You Tonight" přímo odkazuje na někdejší hit australských INXS. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PROFESSORA GREENA "Alive Till I'm Dead" vstoupíte tady.


Scissor Sisters - Night Work
© facebook interpreta
Americká formace Scissor Sisters, která letos vystoupila na trenčínském festivalu Pohoda, přichystala novinkou "Night Work" útok na starý kontinent. S předchozí plackou "Ta-Dah" na sebe strhli pozornost doma za velkou louží a letos plánovali konečně získat i evropské publikum. Jak už předznamenali pilotním singlem a klipem "Fire With Fire", v rukávu mají docela silná esa. Stejně jako Kylie svěřili produkci dvanácti nových písní do rukou uznávaného Stuarta Price a jak prozradila zpěvačka Ana Matronic v našem rozhovoru, jeho přínos na album je skutečně velký. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SCISSOR SISTERS "Night Work" vstoupíte tady.


Clarinet Factory - Out Of Home
© facebook interpreta
Clarinet Factory (dříve České klarinetové kvarteto) za dobu své existence urazili dlouhou cestu od tradice - klasiky a jazzu - přes etnickou hudbu a minimalismus až k vlastní tvorbě. Na té cestě lze najít řadu zajímavých milníků: vítězství v International Songwriting Competition 2005 (USA, v porotě mimo jiné Tom Waits a Jerry Lee Lewis), koncertování s Bobbym McFerrinem, Eternal Seekers, ale také inspirativní cestu s jazzovou zpěvačkou Janou Koubkovou do Senegalu, spolupráci na filmové a baletní hudbě či setkávání s Alanem Vitoušem. Všechny tyto zkušenosti a vlivy se objevují i na albu "Out Of Home", která se rozprostírá od několika taktů z Dvořákovy "Novosvětské" až po hip hop na ulici. S Clarinet Factory si na ní zahrál již zmíněný Alan Vitouš, smyčcové Epoque Quartet a svým vokálem přispěla i Lenka Dusilová. Leitmotivem je hledání, cesta samotná; škála rytmů a barev bez použití elektronických nástrojů. Společně s vydavatelstvím Supraphon vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD CLARINET FACTORY "Out Of Home" vstoupíte tady.


České hrady.CZ
© facebook interpreta
Putovní hudební festival České hrady.cz, respektive Moravské hrady.cz, se letos odrazil již do svého šestého ročníku. Úvodní zastávka letošní série proběhla 9. - 10. července na Točníku, kde byl také představen line-up. Kromě Kataríny Knechtové se tak můžete těšit i na Gipsy.cz, Dana Bártu s Illustratosphere, Kryštof, Horkýže Slíže, Anetu Langerovou, Toxique, PSH, Vypsanou fiXu či Xindla X, kteří během léta absolvují všechny zastávky festivalu. Závěrečná zastávka je plánována do Hradce nad Moravicí v termínu 27. - 28. srpna. My vám nabízíme možnost zahrát si o dvě vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na MORAVSKÉ HRADY.CZ vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY