Reo Speedwagon připomenou úspěšné album koncerty a reedicí

03.08.2010 13:03 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Reo Speedwagon
© speedwagon.com
Muzikanti z americké formace Reo Speedwagon už druhým rokem plánují oslavu třicetiletého výročí své desky "Hi Infidelity", a jak se zdá, konečně by mohli své sny zrealizovat. Na album, které jim přineslo velký úspěch, by rádi zavzpomínali luxusní reedicí a koncertní šňůrou, během které by předvedli všechny písně z nahrávky.

"Teď se píše rok 2010, takže můžeme oslavovat třicet let od nahrávání té desky," uvedl zpěvák Kevin Cronin v rozhovoru pro Billboard.com a dodal: "V následujícím roce zase uplyne třicetileté výročí od roku 1981, kdy nás 'Hi Infidelity' vynesla na vrchol a my v naší kariéře i v osobním životě zaznamenali velký obrat. Naší hudbě se začala věnovat spousta lidí, a tak nám nezbývá nic jiného než oslavovat. Je to prostě příliš významné výročí na to, abychom ho ignorovali."

Zmiňovaná nahrávka "Hi Infidelity" je devátým albem v pořadníku diskografie Reo Speedwagon. Byla to ale první deska, díky které se formace dostala do širšího povědomí. Právě úspěch ji zachránil před vyhazovem z nahrávací společnosti. Nahrávka obsahovala hity jako "Keep On Loving You" a "Take It On The Run" a co do prodeje se stala devětkrát platinovou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY