Armin van Buuren prozradil obsah nové autorské desky

30.07.2010 09:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin Van Buuren - Mirage
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, Armin van Buuren vydá již v září další autorské album. A konečně jsou k desce známy bližší informace.

Nová placka tohoto holandského tranceového mága, která se bude jmenovat "Mirage", bude obsahovat celkem šestnáct tracků a je - jak Armin sám uvádí - doposud jeho největším projektem. Buuren si totiž na natáčení do studia pozval takové hvězdy, jako jsou například Sophie Ellis-Bextor, Ferry Corsten, BT, Nadia Ali, Guy Chambers, Christian Burns nebo Adam Young z projektu Owl City.

Ještě než deska "Mirage" 10. září vyjde, dočkáme se i nového singlu. Tím bude společný track "Not Giving Up On Love" s již zmiňovanou Sophie Ellis-Bextor. Jeho akustickou podobu si můžete poslechnout již nyní na tomto linku.

Pro úplnost přinášíme i kompletní tracklist: Desiderium 207 (feat. Susana), Mirage, This Light Between Us (feat. Christian Burns), Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor), I Don’t Own You, Full Focus, Take A Moment (feat. Winter Kills), Feels So Good (feat. Nadia Ali), Virtual Friend (feat. Sophie), Drowning (feat. Laura V), Down To Love (feat. Ana Criado), Coming Home, These Silent Hearts (feat. BT), Orbion, Minack (vs Ferry Corsten), Youtopia (feat. Adam Young).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY