Lindsay Lohan jde do vězení a dostane speciální celu

11.07.2010 14:54 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lindsay Lohan
© wordpress.com
Zpěvačka a herečka Lindsay Lohan je známá svým divokým životem a nyní musí čelit následkům. V úterý 20. července nastupuje do věznice v Los Angeles k výkonu devadesátidenního trestu odnětí svobody, který jí uložil soud. Po skončení trestu se odebere do zdravotního zařízení, kde ji bude čekat tříměsíční hospitalizace.

Lindsay Lohan řídila v roce 2007 pod vlivem omamných látek a soud ji odsoudil k devadesáti dnům ve vězení. Úřady navíc rozhodly, že rebelku umístí do speciální cely, aby se vyhnula nežádoucímu zájmu ostatním vězňů. Steve Whitmore z kanceláře šerifa v Los Angeles také dodal, že zpěvačka bude sdílet prostory s lidmi se stejným zařazením.

Se svým "spolubydlícím" může Lindsay Lohan strávit až dvaadvacet hodin denně v místnosti o rozloze necelých dvanáct metrů čtverečních. Komfort jim zajistí dvě postele a společná toaleta. Každý den bude muset vstávat v pět hodin ráno a pouze hodinu denně bude mít vyhrazenou na cvičení a posilování. Šampón, cigarety a pár cukrátek si bude moct nakoupit v místním obchůdku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY