Pořadatelé Colours Of Ostrava chystají řadu lákavých večírků

11.07.2010 09:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ta Natyam (Colours Of Ostrava)
© facebook interpreta
Festival Colours Of Ostrava se kvapem blíží a kromě bohatého hudebního programu lákají pořadatelé návštěvníky i na doprovodné akce. Nyní uvádějí v nejrůznějších formách a podobách večírky, jako třeba Bollywood party, YouTube party a After party.

Exotickou show nabídne v pátek 16. července klub Templ a diváci se na ní přenesou do indického Bollywoodu. Vystoupí tanečnice Ta-Natyam, chystá se projekce tříhodinového bollywoodského trháku "Om shanti om" a taneční bollywoodská party DJje Sanjay - Munich Masala. Pro příznivce hudebního virtuálního prostoru je připravena YouTube party publicisty Pavla Klusáka. Vystoupí hiphopové duo Čokovoko, jež uvede interaktivní mejdan s největším audiovizuálním archivem světa. Své objevy zde budou moct uvést během šestiminutové prezentace i diváci a hosté samotného festivalu. Kvůli omezené kapacitě (dvacet lidí) je třeba registrovat se předem na adrese lucie.krizkova@ostrava2015. Nespavci mohou po nočních koncertech a uzavření areálu vyrazit na After party v zóně Hitrádia Orion. Vystřídají se zde DJs Wicked sound (Tamman a Richie), Basic a Kmo3 (aka DJ Kmin & DJ Soulphonic).

Festival Colours Of Ostrava proběhne od 15. do 18. července a jeho hlavními hvězdami jsou například kapely The Cranberries, Iggy & The Stooges a Regina Spektor. Z dalších se předvedou třeba Porcupine Tree nebo Brendan Perry a českou scénu zastoupí Charlie Straight, Mig 21 nebo Sunflower Caravan. Vstupenky jsou od 25. června vyprodané.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY