OMD vydají po čtrnácti letech nové album

07.07.2010 17:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

OMD - History Of Modern
© facebook interpreta
Britská ikona Orchestral Manoeuvres In The Dark vystupující též pod zkratkou OMD se vrátí po dlouhých čtrnácti letech s novým studiovým albem. Dočkáme se ho již na podzim.

Placka, která by měla vyjít 20. září, se bude jmenovat "History Of Modern" a přinese třináct písní. Pilotním singlem se stane skladba "Sister Marie Says", kterou můžeme v éteru očekávat již počátkem srpna. Jak Andy McCluskey z OMD uvádí, je nová deska tím nejlepším, co pánové udělali od klasiky “Architecture And Morality” z roku 1981. Velkým pomocníkem při vzniku alba byl i britský producent Mike Crossey, který má na svém kontě spolupráci na albech Arctic Monkeys nebo Razorlight.

OMD album podpoří i velkým turné po Evropě, které kapela odstartuje již 2. října v Liverpoolu. Česká republika si o jejich vystoupení může zatím nechat jenom zdát, těšit nás může alespoň ten fakt, že OMD vystoupí celkem sedmkrát i v sousedním Německu.

Pro úplnost přinášíme ještě finální tracklist alba: New Babies: New Toys, If You Want It, History Of Modern (part 1), History Of Modern (part 2), Sometimes, RFWK, New Holy Ground, The Future, The Past, and Forever After, Sister Marie Says, Pulse, Green, Bondage Of Fate, The Right Side?.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY