Detaily k novince Skunk Anansie jsou venku

07.07.2010 10:09 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Skunk Anansie - Wonderlustre
© facebook interpreta
Po velkém comebacku a výběrové placce se Skunk Anansie hlásí o slovo s plnohodnotnou deskou. Dne 13. září vydávají po více než deseti letech studiové album "Wonderlustre" v klasické CD verzi a také v luxusní edici s DVD. Asi o měsíc dříve (16. srpna) představí fanouškům pilotní singl "My Ugly Boy".

Skunk Anansie, v čele s charismatickou zpěvačkou Skin, začali na novým písních pracovat v lednu. Po šesti týdnech tvrdé dřiny měli v šuplíku na osmdesát motivů, ze kterých seskládali pětadvacet songů. Jak uvedl bubeník Mark Richardson, na skládání se podíleli všichni - ať už se jednalo jen o melodické linky, texty nebo party pro kytaru a baskytaru.

Z pětadvaceti skladeb se následně vybralo patnáct kousků a kromě třech songů se na albu objevily všechny písně. "Pro nás všechny je to velmi výjimečná nahrávka. Jsem hrdý na to, čeho jsme na ní dosáhli," řekl ještě bicman. Dodejme, že některé z nových kousků mohli čeští fanoušci slyšet i naživo na festivalu Rock For People.

Pro úplnost uvádíme i tracklist CD "Wonderlustre": God Loves Only You, My Ugly Boy, Over The Love, Talk Too Much, The Sweetest Thing, It Doesn’t Matter, You’re Too Expensive For Me, My Love Will Fall, You Saved Me, Feeling The Itch, You Can’t Always Do What You Like, I Will Stay But You Should Leave.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY