Masters Of Rock vypukne již za dva týdny

01.07.2010 19:28 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tarja Turunen
© omm.de
Jen čtrnáct dnů zbývá do festivalu tvrdé metalové a rockové muziky Masters Of Rock, který letos přiváží jako hlavní hvězdy finskou zpěvačku Tarju Turunen, americké Queensrÿche a Manowar a také třeba Annihilator nebo Accept. Všichni fanoušci jsou zváni od 15. do 18. července do areálu likérky Rudolfa Jelínka ve Vizovicích.

Pořadatelská agentura Pragokoncert připomene i nedávno zesnulého zpěváka Ronnieho Jamese Dia, po kterém pojmenovala i hlavní stage. Kromě toho chystá pro návštěvníky ještě další speciální překvapení - vystoupení Tarji v doprovodu zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů. Společně s hudebníky a sborem předvede vedle sólových songů i písničky Nightwish a předělávky slavných hitů od kapel jako U2 nebo Queen. Jediným kusem klasiky má být "Rusalka" od Antonína Dvořáka. Z dalších účinkujících stojí za zmínku také bubeník Mike Terrana, který se na festivalu pokusí trhnout rekord - v jednom dnu má odehrát čtyři koncertní sety s K2, Axelem Rudi Pellem, Tarjou a v rámci vlastní show. Kompletní program kapel včetně autogramiád najdete na této adrese.

Podle aktuálních informací došlo ke změně začátku celého festivalu - ve čtvrtek 15. července začíná již dvacet minut před třetí hodinou odpolední. Vstupenky jsou k dostání skrz web Mastersofrock.cz za 1 300 Kč a v ostatních předprodejích budou stát 1 400 Kč. Lístky seženete i na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově, v předprodejních sítích Ticketportal (i na Slovensku), Ticketpro, Ticket-Art, Eventim a ve všech obvyklých předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY