Nové album Lady Gaga bude ostřejší

24.06.2010 09:18 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady GaGa
© cosmopolitan.com
Nepřehlédnutelná ikona současného popu Lady Gaga se rozpovídala na téma nové desky. V jednom z nedávných rozhovorů potvrdila, že (zatím) bezejmenné album je hotovo. Název se dozvíme prý až na Nový rok, protože novinka se do obchodů podívá nejdříve začátkem roku 2011. K tomu, jak proběhne oznámení názvu, se zpěvačka vyjádřila následovně: "Myslím, že si onen název nechám vytetovat na tělo, udělám fotku a tu pak odhalím."

Tématicky bude deska "ostřejší" a politicky více vyhraněná. Gaga doslova řekla, že "upeče dort s hořkou želatinou", díky které bude album tvrdší, než jak jsme byli zvyklí doposud. Dále uvedla: "Pracovala jsem na tomto albu již pár měsíců a nyní už jsem si jistá, že je hotové. Přišlo to tak náhle. Některým umělcům to trvá roky, mně ne. Já skládám muziku každý den."

V současnosti je Lady Gaga na světovém turné k nahrávce "The Fame Monster", v rámci kterého zavítá 17. listopadu do Prahy. Posledním singlem je píseň "Alejandro", na jehož kontroverzní klip se můžete podívat zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY