Letošní Festival Respect přináší i hudbu z jižní Itálie

12.06.2010 13:54 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Yat-Kha
© facebook interpreta
Pražský festival Respect nabízí fanouškům průkopnickou přehlídku world music a letošní ročník nebude výjimkou. Od 18. do 19. června přivítá na Štvanici kapely jako Assurd nebo Yat-Kha.

První ze zmiňovaných skupin pochází z jihu Itálie a ve své tvorbě představuje posluchačům tamější pohanské rituály. Tuvinsko-britské seskupení Yat-Kha zase potěší návštěvníky sibiřským punkem. Další z vystupujících formací Anthony Josepha & Spasm Band nabídne voodoo funk z Trinidadu a Velké Británie. Přivezou si navíc i hosta Joema Bowieho, známého ze seskupení Defunkt. Kompletní program najdete na stránkách respectmusic.cz.

Festival Respect nabízí kromě hudebního programu také i jiná potěšení - čajovnu, kavárnu, ochutnávku maďarských vín a také třeba africké občerstvení. Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketpro. Jednodenní lístek stojí 400 Kč a dvoudenní vstupenka je o stokorunu dražší. Na místě budou lupeny stát 500 Kč a 600 Kč. Pro držitele karet ISTC (Isic, Itic a Alive) pořadatel poskytuje slevu 50 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY