Podívejte se na "All The Lovers" Kylie Minogue

01.06.2010 09:36 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue - All The Lovers
© facebook interpreta
Afrodita je řeckou bohyní lásky, krásy a sexuální touhy a od 5. července tím vším bude i Kylie Minogue. Alespoň dle názvu její novinky "Aphrodite", jež přichází tři roky od alba "X". Jedenáctý počin australské star jsme představili v tomto článku. První singlovka "All The Lovers" z produkce Stuarta Price byla nabídnuta k poslechu poprvé před čtrnácti dny a fanoušci netrpělivě čekali na doprovodné video, které si svou premiéru odbylo 1. června.

U nového klipu se tak trochu opakuje situace jako před vydáním alba "Body Language", kde úvodním singlem byla píseň "Slow", v jejímž videu se to jen hemžilo polonahými slečnami a mladíky. I tentokrát nás čeká pohled na spousty spoře oblečených lidí, v tomto případě navíc velice zamilovaných. Svou lásku si v ulicích Los Angeles vyznávají dokonce i vleže na silnici a zformují horu milenců, zatímco půvabná Kylie zpívá svou letní oslavu lásky a tance.

Singl "All The Lovers" vychází 13. června jako placený download, 28. června i na fyzickém nosiči. Na video se můžete podívat třeba na tomto linku nebo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY