Koncerty Pavement a Black Rebel Motorcycle Club jsou za dveřmi

19.05.2010 11:17 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Pavement
© facebook interpreta
Indie formace Pavement a rockeři z Black Rebel Motorcycle Club si brousí zuby na Prahu. Do jejich koncertů totiž zbývá už jen několik hodin - první ze zmíněných formací vystoupí 20. května v pražském Paláci Akropolis, druhá kapela zavítá o den později do klubu SaSaZu.

Kalifornští Pavement platí za jednu z nejvlivnějších lo-fi indie rockových formací devadesátých let minulého století. Muzikanti mají za sebou velký reunion a na počest svého zmrtvýchvstání vyrazili i na turné. Do Prahy přijíždějí v rámci tohoto výjimečného evropského turné, které dle webových stránek kapely už "nebudou následovat další koncerty a stálý reunion". Zato Black Rebel Motorcycle Club chtějí na hudební scéně působit ještě hodně dlouho, jak dokazuje aktuální nahrávka "Beat The Devil's Tattoo". Trojice v Praze vystoupí i s novou bubenicí Leah Shapiro, kterou můžete znát z formace The Raveonettes.

Lístky na oba koncerty jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketstream (v případe Pavement také v pokladně Paláce Akropolis). Za vstupenku na show Black Rebel Motorcycle Club zaplatí zájemci 590 Kč, případně 790 Kč nebo 990 Kč za premium vstup na balkón. Vystoupení Pavement bude fanoušky indie rocku stát 945 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY