Titulka květnového Reportu nabízí Navigators

02.05.2010 12:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 05/10
© facebook interpreta
NA TITULCE NAVIGATORS, UVNITŘ STEREOPHONICS, SLASH, FUN LOVIN‘ CRIMINALS, MGMT, BRENDAN PERRY, DIE HAPPY, WWW, TRABAND, PŘEHLED FESTIVALŮ, TÉMA VIDEOKLIPY A SERIÁLY BIGBÍT A TA NAŠE METALOMÁNIE. PŘÍLOHOU JE KOMPILACE FRESH ENERGY.

Z obsahu:

STEREOPHONICS
S lehkým zpožděním oproti Velké Británii u nás vyšla již sedmá studiová deska velšské kapely Stereophonics nazvaná "Keep Calm And Carry On". Při této příležitosti si Jakub Malar popovídal s basákem Richardem Jonesem.

NAVIGATORS
"SKVĚLÁ píseň. Tahle vám může vydělat peníze. Vynikající práce!" To jsou slova Toma Coyna z newyorského masteringového studia Sterling Sound, jimiž hodnotil singl "My Place" ze stejnojmenné desky, s níž Navigators právě přicházejí na trh.

SLASH
Ozbrojen hity Guns N' Roses a Velvet Revolver a nyní konečně i se sólovým albem přijíždí 8. června do holešovické Tesla Arény. O svém životě měl Slash jasno už ve svých patnácti letech, kdy dal přednost kytaře před školou, píše Karel Prchal.

WWW
Frontman Wéček Sifon je myšlením někde úplně jinde než standardní rapper. A vůbec, pojem standardní je v souvislosti s jeho výjimečností urážkou nejhrubšího zrna. Sifona vyzpovídal Lukáš Benda.

RADŮZA
Patří mezi nejosobitější písničkářky domácí scény. Když jí letos vyšla deska "Miluju vás", málokdo tušil, že se možná jedná o symbolické rozloučení. Radůze doktoři diagnostikovali vážnou nemoc a sama nevěděla, co bude dál. Pustila se tehdy do psaní a skládání. Vznikla nahrávka, o které otevřeně prohlašuje, že jí pomohla přežít. Marek Pros zpěvačce položil několik nevybíravých otázek.

TŘI SESTRY
Sestry letos slaví 25 let a po dvou letech navazují na úspěšné "Mydlovary" albem s názvem "Lázničky". Kapela na desce osvětluje směřování skupiny na prahu středního věku, ale žádná převratná překvapení se nekonají. Naštěstí. Více pro Report František Moravec alias Lou Fanánek Hagen.

LIVE: MGMT, Brendan Perry, Fun Lovin’ Criminals, Red Bull Soundclash, Die Happy, WWW
TÉMA: Videoklipy.cz
ROZHOVORY: Stereophonics, Tři sestry, WWW, Marpo, Radůza, Traband, IMT Smile, Inekafe
FRESH ENERGY: 3D lidée
URBAN: Indy
BUBÁK: Slash
SMRT: Ian Dury
NA CESTÁCH: Keňa
UCHO: Kryštof Hádek
SLOUPKY: Jana Kománková, Roman Lipčík, Ema Brabcová, Honza Homola, Ondřej Bezr, Jan „Visací“ Hubert, Simon Ruffskank, Honza Křížek
6x SOUTĚŽ o nejnovější CD a DVD
Recenze CD, DVD, PC her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, technologie, multimedia

CD příloha

FRESH ENERGY

Kompilace horkých novinek od mladých i zavedených českých a slovenských kapel Fresh Energy vám opět přináší široké stylové spektrum. Rock, punk, hip hop i další žánry tentokrát v počtu 17 kousků čekají jen na vaše uši!

TONYA GRAVES, INEKAFE, CLOU, 2WINGS, LOVE GANGSTERS, JITKA CHARVÁTOVÁ, MARPO, SCISSORHANDS, INSANIA, GOODFELLAS, MATAHARI, PROJEKT PARABELUM, NIL, MONTAGE, VLADIMÍR CIRKUS, AL-YAMAN, T.O.P. DREAM COMPANY

Akce: Dva lístky na Sázavafest pro všechny předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + CD ZDARMA.

Více info a ukázky z CD na ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY