Bryan Adams začíná cukrovat

04.04.2001 16:02 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Westlife
© westlife.co.uk
Na začátku kariéry byl Bryan Adams hudebník, který se klidně mohl označovat za rockera. V poslední době se ale čím dál více blíží popu a teď už je jeho statut popového skladatele nadobro potvrzen, napsal totiž písničku pro jednu z nejsladších chlapeckých kapel - irské Westlife.

Pro Adamse to není první spolupráce s jinou hvězdou, určitě si ještě vzpomínáte na hit "When Your Gone" s Mel C. nebo "All For One" se Stingem a Rodem Stewartem. Pracoval na společných skladbách třeba i s další spajskou Emmou Bunton, Tinou Turner, Ronanem Keatingem či Chicane. Ale Westlife jsou dosud jeho patrně nejkomerčnějším "koněm". Napsal pro ně písničku, která se má stát příštím britským singlem a podle členů kapely se jedná o baladu ve stylu jeho slavné skladby "(Everything I Do) I Do It For You". A balady jak známo jsou poznávacím znakem Westlife.

Zajímavá je také geneze oné skladby, jejíž název není doposud znám. Původně ji totiž složili tři členové Westlife, pak přišel Adams a kompletně ji předělal. Možná to znamená, že napsal úplně novou písničku...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY