Baron Prášil - Aby jsi se lišil!

21.04.2010 05:00 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

"Baron Prášil". Složení: Vojtek, Savka, Brožová, Hůlka, Laurinová. Barviva: Háma a Wehrenberg. Nežádoucí účinky: Může způsobit dušnost. Zabalila: Zdeněk Barták / Petr Markov. Upozornění: Může obsahovat stopy vylouhovaného čaje, patosu a arašídů. Uchovejte mimo dosah normálních lidí. Datum spotřeby: Prošlé.
1/10

Různí - Baron Prášil (soundtrack)

Skladby: Baron Prášil (předehra), To jsem já I., Láska je krásná I., Etna, Hřát na prsou hada, Divný sen, Prachy, prachy, Jsem stále tvá, Poklad je poklad, Patricie, Dál měj vůli žít I., Démanty rosy, Láska je krásná II., Na křídlech fantazie II., Dál měj vůli žít II. (finále), Na křídlech fantazie (radio version)
Vydáno: 1.3.2010
Celkový čas: 46:16
Vydavatel: Popron Music
Baron Prášil - Aby jsi se lišil! (125ml)

Hlava: nahnilé šlupky od brambor, pot Filipa Renče, hadovka smrdutá.
Srdce: čerstvý koňský koblížek, spálený polystyren, převařená voda z nádobí.
Základ: prasečí kožky, Babicova koprovka, rybí hlavy, pukavec se zkyslým mlékem.

Popis: Vhodné pro sebevědomé podnikatele a jejich manželky, co vyrazí jednou za rok na pokleslý muzikál a říkají tomu "jít za kulturou". Doporučujeme i pro obyvatele menších měst, co každé pondělí nedočkavě kontrolují vitrínku u místního úřadu, zda se náhodou zase nechystá nějaký výjezd do Prahy na muzikál. Krásně se vyjímá i v autech našich předních fotbalistů a hokejistů.

AKCE: Při nákupu dvou balení "Baron Prášil - Aby jsi se lišil!" dostanete zdarma výrobek "Baron Prášil - Abys všechny odstrašil!".

K dispozici i v dámském flakonu. Více informací získáte zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY