3 x 2 vstupy na RECOIL / 3 x CD BOBBYHO MCFERRINA / 3 x CD NERUDY / 3 x CD MGMT / 3 x CD JUSTINA BIEBERA a spousta dalších

12.04.2010 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 18. dubna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Recoil flyer
© facebook interpreta
Od letošního koncertu Depeche Mode uplynuly necelé tři měsíce a pro fanoušky je nyní připravena další show, která s touto kapelou úzce souvisí. Dne 17. dubna totiž přijede do Prahy a KC Vltavská Alan Wilder se svým projektem Recoil. Zastoupení se dočká i česká scéna. Ještě než nastoupí hvězda večera, bude pódium patřit éterické Načevě s kytaristou Michalem Pavlíčkem. Chvíli před půlnocí (po hlavním koncertě) se na pódiu objeví kapela Lakeside X s bubeníkem Igorem Dvorským. Kompletní rozpis vystupujících najdete na stránkách Vltavska.cz. Společně s ním vystoupí Douglas McCarthy, frontman Nitzer Ebb. My vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci, tři výherci (bez doprovodu) se osobně setkají s Alanem Wilderem.

Pozor! Součástí výhry je i osobní setkání s Alanem Wilderem!
Soutěž probíhá pouze do čtvrtku 15. dubna včetně.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na RECOIL vstoupíte tady.


Bobby McFerrin - VOCAbuLaries
© facebook interpreta
Fenomenální zpěvák, majitel hlasu o čtyřech oktávách, desetinásobný držitel Grammy a autor skladby "Don't Worry, Be Happy" Bobby McFerrin se v únoru vrátil s novým albem "VOCAbuLarieS", na němž představil zcela nový koncept vokálního umění. Společně s pěveckým sborem sestaveným jen pro tuto příležitost zde vstoupil do světa gospelu, soulu, funky a všudypřítomné improvizace. Na rozmanitosti tohoto CD se podepsalo především to, že sbor je složený ze zpěváků různých národností, což dokládá i přebal alba, kde se slovo vocabularies objevuje v několika světových jazycích včetně češtiny. Bobby McFerrin představí novinku samozřejmě i naživo a do jeho koncertních plánů se dostala i Česká republika, a to hned třikrát - 21. dubna vystoupí v pražském Obecním domě, den na to v tamějším Kongresovém centru a 24. dubna v ČEZ areně v Ostravě. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BOBBYHO MCFERRINA "VOCAbuLarieS" vstoupíte tady.


Neruda - Neruda
© facebook interpreta
Po vzoru světových formací Them Crooked Vultures nebo třeba Chickenfoot a spousty dalších se i na české scéně objevuje nová superskupina. Společné dítě Romana Holého a Matěje Rupperta s názvem Neruda vstoupilo koncem března na trh se stejnojmennou nahrávkou. Hlavní devizou nové formace jsou nekompromisní kytarové riffy a absence syntezátorů či kláves. Kvintet tvoří ještě Miloš Dvořáček, Lukáš Martinek a Petr Škarohlíd. Kromě nich je ke slyšení ve dvanácti skladbách také několik hostů jako například saxofonista Mikoláš Chadima nebo Jiří Stivín a jeho příčná flétna. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD NERUDY "Neruda" vstoupíte tady.


MGMT - Congratulations
© facebook interpreta
MGMT se letos vrátili s jedním z nejnetrpělivěji očekávaných alb roku 2010. Brooklynská partička debutovala skvělým albem "Oracular Spectacular" a hned napoprvé si vydobyla místo na světové popové scéně včetně dvou nominací na cenu Grammy. Nyní natočila ve studiích v New Yorku, Malibu a v rodném Brooklynu devět nových skladeb, které jsou jakousi kolekcí devíti individuálních songů zabalených pod jednotný název "Congratulations". Dvojice se na placce opět vrací o čtyřicet let zpět, do doby psychedelie, ale přesto trošku odlišně než na debutu. Ačkoli i špetka klasických MGMT zůstala. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MGMT "Congratulations" vstoupíte tady.


Justin Bieber - My World 2.0
© facebook interpreta
V podstatě jen pár týdnů dělilo debutové EP "My World" nováčka na hudební scéně Justina Biebera a jeho první album řádné délky. To dostalo název "My World 2.0", přičemž pilotní singl "Baby", na kterém spolupracoval s rapperem Ludacrisem, se také vyhřívalo na předních příčkách světových hitparád. Stejně jako předzvěst se i "My World 2.0" pohybuje na rozmezí r’n’b a popu a vedle zmíněného Ludacrise si s Justinem Bieberem zazpíval i Sean Kingston a Jessica Jarrell. Pod skladbami jsou pak podepsaní Tricky Stewart, The-Dream, Christina Milian, Bryan-Michael Cox a řada dalších. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD JUSTINA BIEBERA "My World 2.0" vstoupíte tady.


The Prostitutes
© blog.theprostitutes.org
Je to již více než rok, co vyšla deska "Hometown Zombies" pražské skupiny The Prostitutes. Jako distribuční kanál kluci tehdy zvolili časopis Filter a také díky tomu se alba prodalo přes dvanáct tisíc kusů. Málokterá kapela dnes dosáhne takového čísla a návštěvnost na koncertech byla jasným důkazem toho, že je důležité se nebát a hledat nové cesty. A pražský Palác Akropolis bude již 21. dubna další možností, kdy si písničky z aktuální placky skupiny budete moci užít naživo. My vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci a tři tato CD k tomu.

Do kvízu o 3 x CD a 2 vstupy na THE PROSTITUTES vstoupíte tady.


Sunshine
© Roman Černý
Po měsíčním zimním spánku se klubová modla Sunshine vrátila zpět na pódia a pro své fanoušky přichystala dlouhou jarní koncertní šňůru, která začala únorovým moravským mini turné, jež vyvrcholilo na konci měsíce koncertem v Brně. Během ní představuje Kay a spol. zcela inovovaný playlist, ve kterém jsou zastoupeny především skladby, jež byly dlouho neprávem přehlíženy. V rámci turné se skupina zastaví i v Praze, a to 22. dubna v Lucerna Music Baru. My vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na SUNSHINE vstoupíte tady.


Client
© myspace.com
Kate Holmes a Sarah Blackwood znali posluchači nejprve pod neosobními přezdívkami Client A a Client B. V roce 2005 přijaly další členku - baskytaristku Emmu Fox, vystupující jako Client E. Oblečení těchto dam připomíná uniformy, ve kterých vypadají jako něco mezi letuškami a dominami, a zcela odpovídají jejich textům o voyerismu, odlidštěném životu ve městě a temných stránkách lidské osobnosti. Client se nechávají inspirovat kapelami jako Joy Division, Kraftwerk, DAF nebo The Smiths a jejich tvorba je opakem veselého euro-popu. Britská electro formace se v rámci aktuálního turné zastaví 19. dubna i v pražském Lucerna Music Baru. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na CLIENT vstoupíte tady.


Nada Surf
© facebook interpreta
Americká indie formace Nada Surf připravila po třech letech nové album a nyní s ním vyráží na koncertní šňůru, během které se zastaví i v našem hlavním městě. Posledním, předloňským zářezem do diskografie této kapely je album "Lucky". Stejně jako tomu bylo na předchozích nahrávkách "Let Go" z roku 2003 a dva roky na to vydaného "The Weight Is A Gift" nabízí i pátá řadovka plno neklidu, touhy a nepolapitelné lásky. Posmutnělé texty jsou vyvážené veselými bezstarostnými melodiemi a písničky, které by jinak byly intimními vyznáními, dokáží znít i jako nezávislé hitovky. Na vlastní kůži to můžete pocítit 25. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na NADA SURF vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY