Dubioza Kolektiv přijede do Prahy

21.03.2010 16:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Dubioza Kolektiv
© facebook interpreta
Formace Dubioza Kolektiv je bezesporu jednou z nejzajímavějších kapel současné scény, která ve své tvorbě odráží současnou politickou situaci. Svůj mix hiphopu, reggae, dubu, hardcore a bosenského folklóru přiváží opět do Česka - 24. března vystoupí v pražském Paláci Akropolis.

Dubioza Kolektiv je společným projektem několika rapperů a muzikantů, kteří prožili jugoslávskou válku v bosenském Sarajevu a Zenici. Od svého založení v roce 2003 se naživo prezentovali na významných událostech - od světově uznávaných hudebních festivalů až po Olympijské hry v Aténách v roce 2004. V Česku vystoupili poprvé na třech koncertech v roce 2005, tehdy představili své první stejnojmenné album. Rok na to zabodovali na letní i zimní verzi tuzemského festivalu Colours Of Ostrava.

Členové seskupení předvedou publiku své zatím poslední album "Firma Ilegal", které vyšlo v roce 2008. Vstupenky na koncert stojí v předprodeji 150 Kč a jsou k dostání přímo v Akropoli nebo v předprodejní síti Ticketpro. Na místě budou lístky stát 180 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY