Swollen Members zarapují ve čtvrtek v Praze

09.03.2010 15:46 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Swollen Members koncert
© facebook interpreta
Z Kanady moc hiphopových grup nepochází, Swollen Members ale svou zemi reprezentují více než příkladně. Své nejnovější album "Armed To The Teeth" představí 11. března v pražském Lucerna Music Baru.

Swollen Members fungují od roku 1996 v sestavě Mad Child a Prevail, ke které se později nastálo připojil producent Rob The Viking. Vydali už pět studiových alb a jednu kompilaci B-stran a raritek. Spolupracovali se jmény jako The Alchemist, Evidence, DJ Babu, Everlast a i takovou Nelly Furtado. Na jejich největší hity se můžete podívat na jejich YouTube.com kanálu. Najdete tam i nejnovější hit "Pornstar", který dokazuje, že se Swollen Members rozhodně nezasekli v 90. letech a v Praze uslyšíte i pořádně moderní zvuk.

Večer doplní německý DJský team The Famous Deck Team (Smart & Crypt), kteří hrají najednou na čtyři gramce a dvě MPC, a anglickočeský DJ Tuco. Místa předprodeje lístků za 350 Kč a další informace najdete na oficiální stránce akce. VIP vstupenky s přístupem na vrchní patro klubu a Havanou v ceně stojí 700 Kč. Na akci vás zvou samotní členové kapely:


Swollen Members v Praze (pozvánka)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY