Serj Tankian vydá orchestrální verzi sólového debutu

23.01.2010 13:07 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Serj Tankian - Elect The Dead Symphony
© facebook interpreta
Serj Tankian vydal svůj sólový debut "Elect The Dead" před necelými třemi lety a zanedlouho překvapí fanoušky svým prvním živákem. Dne 8. března se na pultech obchodů objeví "Elect The Dead Symphony" a k dostání bude na CD, CD/DVD, na dvou LP deskách a v digitální formě.

Frontman kapely System Of A Down zaznamenal vystoupení v Aucklandské Town Hall na Novém Zélandu. Na pódiu stanul společně s tamější filharmonií o sedmdesáti členech a odehrál celkem čtrnáct skladeb, které byly speciálně pro tyto účely přearanžovány. Tento set snímalo šest kamer v nejvyšší kvalitě, malou ochutnávku v podobě traileru najdete zde.

Zpěvák se netají tím, že spojit tyto dva odlišné hudební světy je jeho velkým přáním již delší dobu. Balíček přinese posluchačům navíc dvě doposud nevydané bonusové skladby "Gate 21" a "The Charade". DVD potěší diváky raritními záběry ze zákulisí a rozhovorem nejen se Serjem Tankianem, ale také s některými členy filharmonického orchestru.

Pro úplnosti uvádíme i tracklist: Feed Us, Blue, Sky Is Over, Lie Lie Lie, Money, Baby, Gate 21, The Charade, Honking Antelope, Saving Us, Elect The Dead, Falling Stars, Beethoven's C**t, Empty Wall.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY