Colours Of Ostrava zahájí The Gypsy Queens And Kings

17.01.2010 08:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Aurelia Sandu, Tanazica Ionita
© facebook interpreta
Organizátoři letošního ročníku festivalu Colours Of Ostrava připravili na 15. červenec koncertní projekt The Gypsy Queens And Kings. Díky tomu se na jedné scéně objeví hned šest seskupení, které patří mezi největší hvězdy současné romské hudby. Této divoké a vášnivé taneční party vyhradili pořadatelé v programu dvě a půl hodiny.

Návštěvníci se mohou těšit na cikánskou královnu Esmu Redžepovu z Makedonie, rumunskou kapelu Mahala Rai Banda i na krále bulharských romských zpěváků Jonyho Ilieva. Z Francie dále přijede flamenco kapela Kaloome a z Rumunska k nám zavítá zpěvačka Florentina Sandu, vnučka zakladatele Taraf de Haidouks. O zábavu se postarají i rumunské tanečnice Aurelia Sandu a Tanazica Ionita.

Dodejme, že chystaný ročník Colours Of Ostrava se bude konat od od 15. do 18. července. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání ve všech pobočkách sítě Ticketpro, v e-shopu na colours.cz a v kamenné prodejně Oriental v Ostravě. Cena lístku je 890 Kč včetně poplatků a platí do 28. února, poté se bude zvyšovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY