Debut Whitney Houston oslaví pětadvacetiny reedicí

15.01.2010 16:35 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Whitney Houston - Whitney Houston (The Deluxe Anniversary Edition)
© facebook interpreta
Po velkém comebacku na hudební scénu se Whitney Houston ohlíží k začátkům své kariéry. Dne 25. ledna se tak do obchodů dostane luxusní edice její debutové nahrávky, díky které se tehdy ještě neznámá zpěvačka stala středem zájmu médií a posluchačů.

"Whitney Houston - 25th Anniversary Edition" na CD a DVD potěší fanoušky důkladně zremasterovaným původním materiálem a pěti bonusovými skladbami. Mezi nimi se nachází i song "How Will I Know" bez doprovodu kapely, tři remixy a živý záznam kousku "Greatest Love Of All".

Zmiňované DVD bude obsahovat raritní záznamy z televizních vystoupení - "Home" ze show Merva Griffina, kousek "I Am Changing" z roku 1985, kdy label Arista Records slavil desáté narozeniny, a song "You Give Good Love" z prvního ročníku Soul Train Awards Show. Disk dále přinese čtyři videoklipy a několik nově natočených rozhovorů. Pro úplnost uvádíme i kompletní tracklist:

CD - You Give Good Love, Thinking About You, Someone For Me, Saving All My Love For You, Nobody Loves Me Like You Do, How Will I Know, All At Once, Take Good Care Of My Heart, Greatest Love of All, Hold Me, Thinking About You (remix od Bruce Foresta), Someone For Me (remix od Alana Coultharda), How Will I Know, How Will I Know (remix od Jellybean), Greatest Love Of All.

DVD - Home, I Am Changing, You Give Good Love, You Give Good Love (video), Saving All My Love (video), How Will I Know (video), Greatest Love Of All (video).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY