První letošní Music Infinity nabídne Marsena Julese

07.01.2010 14:04 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Marsen Jules
© facebook interpreta
První večírek hudebního programu Music Infinity 2010 se ponese v duchu kombinace ambientní muziky a vážné hudby. Dne 15. ledna přijede do pražského Paláce Akropolis dortmundský hudebník Marsen Jules a fanoušci se mohou také těšit na společné vystoupení Vojtěcha a Irena Havlových a projektu Sonority.

Marsen Jules, vlastním jménem Martim Juhls, zahájil svou aktivitu na poli hudby před sedmi lety. Vlnu pozornosti na sebe strhl v roce 2005 vydáním desky "Herbstlaub" a následnými díly "Les Fleurs" nebo "Golden" svou pozici jen upevnil. Dokonce se dočkal srovnání s uznávanými autory atmosférické a minimalistické hudby jako Arvo Pärt, Colleen nebo Stars Of The Lid. Irena a Vojtěch Havlovi doplní set hlavní hvězdy o porci meditační hudby. Zahrají na Violu da Gamba za doprovodu textur talentovaného producenta Jana Hanáka.

Koncert začíná v půl osmé a vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal za 230 Kč. Zájemci si mohou lístky zakoupit také v kavárně Paláce Akropolis za 200 Kč. Na místě bude vstupné činit 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY