Podívejte se na "3" Britney Spears

30.10.2009 18:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Britney Spears - 3
© facebook interpreta
Britney Spears letos po deseti letech své kariéry rekapituluje a v listopadu pošle na pulty výběrovku s prostým názvem "The Singles Collection". Na té se objeví sedmnáct dosud vydaných singlů a nová píseň "3", která se v hitparádách zabydluje teprve měsíc.

Song pro zpěvačku napsal Max Martin, který s Britney spolupracoval především na jejich prvních třech deskách. Píseň se posluchačům zalíbila a v Americe brala hned po týdnu prodeje první místo, chválou nešetřili ani hudební kritici. Těm sice neunikla lehká podobnost s předešlým singlem "If U Seek Amy", ale píseň "3" je podle nich o krok dál a dostala i označení jako nejpikantnější song v kariéře Britney s neodolatelně chytlavými beaty.

K singlu "3", který pojednává o sexu ve třech, vznikl i videoklip, který natočila populární režisérka klipů Diane Martel. Ten se natáčel 5. a 6. října v Los Angeles a vy se na něj můžete podívat v přímém odkazu pod článkem ihned po zhlédnutí reklamní upoutávky právě na chystanou desku největších hitů této americké zpěvačky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY