Mecca opět spojí hudbu s módou

01.10.2009 07:43 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Mecca Vogue flyer
© facebook interpreta
Již před prázdninami se v pražském klubu Mecca uhnízdila noc s noblesním názvem Vogue. Další část nás čeká již 2. října. I tentokrát bude dán prostor mladým módním tvůrcům, kteří představí módu, kterou nelze jinde vidět. Speciální noc s názvem Vogue ale nebude jen o módě, nově je to také noc DJky Laydee Jane, která si klade za cíl představovat tvorbu talentovaných mladých návrhářů.

LayDee Jane se již natrvalo zabydlela na největších českých i zahraničních parties a je známá také tím, že ráda nosí originální a často šokující módu, ve které ji můžete vidět během jejích vystoupení. Noc Vogue vystupuje z šedi a nudy pražských klubových nocí a kromě energických výkonů DJů nabízí i pohled na opravdový módní svět. "Extravagance je pro mě životním stylem. Prolíná se do mé hudby, vkládám ji do svých vystoupení a nevyhne se ani módě, kterou tak miluji," říká o Vogue LayDee Jane, třetí nejoblíbenější česká DJka.

Její slova potvrzuje i samotný lineup akce, kde se kromě LayDee Jane objevuje i brněnský DJ Orbith, hudební projekt Trancegate, nebo další rezidenti akce - DJ Fcuk a DJ Carl Lope. Vstupenky lze pořídit za 200 Kč, show začíná úderem jedenácté hodiny večerní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY