Tracklist druhého "Stmívání" byl odhalen

24.09.2009 09:50 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Stmívání - Nový měsíc flyer
© facebook interpreta
O místo v soundtracku k novému filmu "Stmívání: Nový měsíc" se sehrála ve světě hudebního byznysu skoro bitva. Kromě již potvrzených Muse a Thoma Yorka prozradili tvůrci filmu jména všech umělců, jejichž písně ve snímku zazní. Soundtrack tentokrát ladili více do indie stylu.

Na nástupci úspěšného prvního filmu z roku 2008 se kromě zmiňovaných interpretů skutečně podíleli také třeba Bon Iver, o kterých se doposud jen špitalo, navíc v kolaboraci s písničkářkou St. Vincent. Z dalších jmen uveďme například Lykke Li a The Killers. Úvodní singl k chystanému snímku si vzali na starost Death Cab For Cutie se skladbou "Meet Me On The Equinox".

"Stmívání: Nový měsíc" si svou premiéru odbude 20. listopadu. Soundtrack má vyjít přesně o měsíc později a vzhledem k úspěšnosti tematického CD k prvnímu filmu má skvěle našlápnuto.

Kompletní tracklist soundtracku vypadá takto: Meet Me On The Equinox (Death Cab For Cutie), Friends (Band Of Skulls), Hearing Damage (Thom Yorke), Possibility (Lykke Li), A White Demon Love Song (The Killers), Satellite Heart (Anya Marina), I Belong To You Remix (Muse), Rosyln (Bon Iver & St. Vincent), Done All Wrong (Black Rebel Motorcycle Club), Monsters (Hurricane Bells), The Violet Hour (Sea Wolf), Shooting The Moon (OK GO), Slow Life (Grizzly Bear), No Sound But The Wind (Editors), New Moon - The Meadow (Alexandre Desplat).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY