Pojďte v pátek do Roxy na Deep Atlantic s Colinem Dalem

31.01.2001 22:24 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Colin Dale
© facebook interpreta
COLIN DALE (Elite Music Management, Abstract Dance Groove Tech. - UK) bude hostem na už třetím pokračování exkluzivní deep houseové noci DEEP ATLANTIC, která se koná 2. února.

Tahle rezidentní noc DJe VILÉMA v Roxy představí Colina Dalea coby současnou star anglické DJské a producentské scény. Colin je v Anglii znám nejen svým hraním po klubech jako WIGGLE, THE END nebo FABRIC, ale současně i jako majitel labelu ABSTRACT zaměřeného na tzv. TECH FUNK. Právě v londýnském The Endu na vyhlášených nocích ULTIMATE BASE hrává po boku hvězd jako Carl Cox, Jimm Masters, Trevor Rocklife, Funk ´D´Void nebo Layo & Bushwacka. Jeho reference navíc vylepšuje kompilace jím mixovaná "ABSTRACT FUNK THEORY", která je pestrou směsí house, electrofunku, techfunku a techna - vždy ve funky náladě.

Na DEEP ATLANTICU se představí exkluzivně ve speciálním DEEP FUNKY setu za spoluúčasti DJů Viléma a Vika z brněnských Family Circle.Chill out obsadí, v pro ně typickém deep house pojetí, nottinghamští Quadrant Sound System a my jen doufáme, že si i tahle speciální noc najde své fanoušky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY