Dragonette nachystali albovou dvojku

20.09.2009 15:57 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dragonette - Fixin To Thrill
© facebook interpreta
Kanadská kapela Dragonette se nedala zarmoutit mírným komerčním neúspěchem svého debutového alba "Galore", pilně koncertovala a pozvolna nahrávala druhé album. "Fixin To Thrill" vyjde nejdříve koncem září v Kanadě, zbytek světa by se ho měl dočkat 6. října v digitální podobě a o dva týdny později i na CD.

Kapela na svou novou desku fanoušky připravovala už celé léto. První ochutnávkou byl videoklip ke skladbě, která dala nahrávce název, následovalo neoficiální video ke skladbě "Gone Too Far" a jen před pár dny pustili do éteru hitovku "Pick Up The Phone". V Austrálii se na albu dočkají také bonusové písně, jíž je společná nahrávka kapely s Martinem Solveigem "Boys And Girls", již si u nich objednal módní návrhář Jean Paul Gaultier (všechny videoklipy a odkazy na legální downloady najdete na našem blogu).

Na nové desce Dragonette bude těchto dvanáct skladeb: Fixin To Thrill, Gone Too Far, Liar, Stupid Grin, Easy, Pick Up The Phone, We Rule The World, Big Sunglasses, Okay Dolore, Come On Be Good, You’re A Disaster, Don’t Be Funny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY