The Chancers točili klip novou technologií

13.08.2009 14:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Chancers
© facebook interpreta
Čtvrté album česko-britské kapely The Chancers předznamená nový klip k písni "Rudeboy Back In Jail", který byl točen novou technologií záznamu. Tým pod vedením zkušeného klipového režiséra Rista Sokolovského (mj. Supercroo, Vladimir518, NiceLand) namísto kamery pro natáčení použil fotoaparát Canon D5 Mark II.

"Tato technologie se v poslední době stále více hlásí o slovo, díky svým unikátním obrazovým vlastnostem. Podle dostupných informací jsme první, kdo ji v České republice pro natočení klipu použil," říká režisér Risto Sokolovski. Jeho cílem bylo totiž dosáhnout co možná nejfilmovějšího vzhledu. "Klip jsme totiž chtěli pojmout jako mini film, takže rozhodně nečekejte nějaké otvírání pusy do textu písničky," doplňují ho The Chancers.

Natáčení probíhalo i ve známém pražském baru Újezd a hlavním hrdinou se stal zpěvák kapely Simon Ruffskank, který má s hraním zkušenosti. Objevil se totiž třeba ve snímcích "Harrison's Flowers" nebo "Love Lies Bleeding". V této chvíli je natočený materiál v postprodukci, kde probíhají dokončovací práce. Čtvrté studiové album, které singl předznamenává, by mělo být připraveno k vydání v první půlce příštího roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY