Beyoncé dá svému poslednímu albu platinovou podobu

31.07.2009 16:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Beyoncé - I Am...Sasha Fierce Platinum Edition
© facebook interpreta
Beyoncé i přes některé nevalné kritiky prodala poslední desky "I Am... Sasha Fierce" po světě milióny kopií. A proto se rozhodla toto album vydat znovu, přidat několik písní a přibalit i nadupané DVD.

Celé se to bude jmenovat "I Am... Sasha Fierce Platinum Edition" a vyjde to 7. září. Na první disk zařadila Beyoncé celkem dvacet tracků. Kromě již známých písní se dočkáme například i remixu singlu "Ego", o který se postaral Kanye West, nebo coververze hitu Billyho Joela "Honesty". DVD přinese celkem osm klipů a záběrů z jejich natáčení.

Pro úplnost přinášíme i tracklisty: CD - Single Ladies (Put A Ring On It), Diva, Ego, Halo, If I Were A Boy, Smash Into You, Sweet Dreams, Broken Hearted Girl, Scared Of Lonely, That's Why You're Beautiful, Hello, Radio, Video Phone, Ego (remix ftg. Kanye West), Why Don't You Love Me, Honesty (Billy Joel cover), Save The Hero, Satellites, Disappear, Ave Maria. DVD - If I Were A Boy, Single Ladies (Put A Ring On It), Diva, Halo, Broken Hearted Girl, Ego (remix ftg. Kanye West), Ego (fan exclusive), Sweet Dreams, Behind The Scenes Of The Videos.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY