Osmý Hip Hop Kemp se blíží

29.07.2009 10:41 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Kemp 2009 poster
© facebook interpreta
Ve dnech 20. - 22. srpna se ve Festivalparku na letišti u Hradce Králové koná již osmý ročník oblíbeného festivalu Hip Hop Kemp, který už dávno není jen česko-slovenskou akcí. Tento rok dokonce nese neskromný podtitulek Most legendary hip hop world meeting.

Hlavními hvězdami mezi účinkujícími jsou američtí interpreti Method Man z Wu-Tang Clan, La Coka Nostra (seskupení Ill Bill, Everlast, Danny Boy, DJ Lethal, Big Left, Slaine), Termanology, Bishop Lamont + Black Milk nebo B.o.B. Anglii a ženy bude reprezentovat Lady Sovereign. Nebudou chybět zástupci Švédska, Polska, Německa i Francie. Českou a slovenskou produkci představí Kontrafakt, Indy & Wich + LA4, Vladimir 518 & DJ Trafik, Moja Reč, PIO Squad, Vec, Opak nebo Strapo.

Mimo koncerty se můžete těšit na hangáry, kde budou DJové pouštět dubstep, grime, r’n'b, dirty south, reggae, dancehall a budou zde probíhat beatbox, breakdance a DJ battly. K doprovodnému programu patří i graffiti stěna, streetballové hřiště, vodní fotbal, rodeo, autodrom, BMX exhibice, bungee-jumping, zorbing a čtyřkolky. Vstupenky jsou k dostání do konce července za 1 000 Kč, VIP vstup s mnoha benefity stojí dvojnásobek. Předprodej a více informací k lístkům najdete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY