Lee Dagger se vrací do klubu Mecca

20.06.2009 11:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meccamix červen 2009 flyer
© facebook interpreta
Po necelých čtyřech měsících se do České republiky opět vrací věhlasný britský DJ a producent Lee Dagger. Již v pátek 26. června přivede do varu návštěvníky klubu Mecca.

Lee, který je mozkem projektu Bimbo Jones, byl na letošní Miami Winter Music Conferrence nominován v kategorii nejlepší světový remixér a jeho remixérské služby aktuálně využívá například Keri Hilson, Ne-Yo a Britney Spears či kapely The Killers a Girls Aloud. Na party dále vystoupí DJ Macio, DJ Looky, DJ Fcuk, ale taky DJ Carl Lope s krásnou novou vokalistkou Petrou Infinity. Po celou dobu budou v klubu tančit i krásné tanečnice Ibiza Diva Dancers. Zmiňovaná party Meccamix, která příští pátek v klubu Mecca vypukne, přinese kromě výtečné hudby i ojedinělý launch dvou značek nově vstupujících na český trh, který bude spojený s nevídanou módní show.

Celá akce 26. června vypukne od 22.00 hod., přičemž lupeny lze koupit v předprodeji sítě Ticketpro za 250 Kč, na místě budou pak stát 290 Kč. Vstupenky do VIP zóny pořídíte od 990 Kč. Podrobné informace o akci přináší jako vždy i oficiální web.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY