Na scénu přichází rapperka ViLSY

11.06.2009 13:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

ViLSY
© bandzone.cz
Podle nepsaného pravila byla rapová hudební scéna doménou mužů a interpretky z řad dam do ní nezasahovaly ve valné míře. Nyní však kráčí na tuzemskou scénu rapperka ViLSY (Bandzone.cz), která brzy vyšle do obchodů své debutové album "Lady Rap".

Jednadvacetiletou ViLSY (původem z Ruska) objevilo hudební vydavatelství EMI díky portálu MySpace.com, kam umístila své první demonahrávky "Lady Rap", "Praga" a "In The Club". Po podpisu smlouvy se naplno pustila do příprav první nahrávky, na které jí pomáhá řada zkušených odborníků z Česka, Ruska, Slovenska i Spojených států. Mixování a mastering obstaral Tomáš Etien Sochůrek, který spolupracoval například s PSH nebo Indy a Wich a do role producenta byl kromě jiných obsazen Američan K.U. Ten pomáhal i rapperovi Nasovi.

ViLSY přinese fanouškům desku s ruskými texty. Po obsahové stránce se posluchači mohou těšit na rychlé klubové songy i pomalejší písně. Sami můžete nyní ochutnat na jejím MySpace.com profilu, kde najdete ukázku skladby "Right / Left".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY