Bandzone.cz chystá druhý ročník svého festivalu

08.06.2009 13:35 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Bandzone.cz Fest flyer
© facebook interpreta
Internetový portál Bandzone.cz letos opět přináší největší festival klubových kapel. Od 18. do 20. června proběhne v Doksech u Máchova druhý ročník tohoto festivalu a posluchači se mohou těšit na čtyřicet kapel a interpretů. Největšími lákadly jsou Xavier Baumaxa, Kurtizány z 25. Avenue či UDG.

Dramaturgové mají za sebou úspěšný první ročník Bandzone.cz Festu, který navštívilo přes tři tisíce zájemců. Z patnácti tisíc registrovaných kapel na webu Bandzone.cz se ti nejlepší a nejúspěšnější stali základem programu. Konkrétně se jedná například o punk-rockery From Our Hands (Bandzone.cz), kteří si podmanili Prahu jako předskokani Iného Kafe, nebo také o Cartonnage, kteří mají za sebou spolupráci s Mobym. Nebudou chybět ani Xindl X (Bandzone.cz) a držitel ceny televizní stanice Óčko NiceLand. Rockovou scénu zastoupí například the.switch, Status Praesents a Imodium.

Kromě hudebního programu bude pro návštěvníky připravena řada atrakcí včetně ojedinělého letního kluziště či volejbalových hřišť. Třídenní lístek na Bandzone.cz Fest stojí v předprodeji 150 Kč, na místě pak zaplatíte 200 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY