Festival Respect nabídne poctivou porci world music

04.06.2009 08:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Erik Truffaz
© facebook interpreta
Další z tuzemských hudebních svátků Respect Music Festival vybízí fanoušky k návštěvě. Ve dnech 26. a 27. června na ostrově Štvanice v Praze proběhne přehlídka hvězd současné world music, která nabídne návštěvníkům i další kulturní vyžití.

Respect je naším nejstarším festivalem world music s dvanáctiletou hudební tradicí. Letošními hvězdami je francouzský trumpetista Erik Truffaz, který fanouškům předvede nejnovější indický projekt Benares. Českou premiérou bude koncert kytaristy Justina Adamse (spoluhráč Roberta Planta) se zpěvákem a hudeníkem Juldeh Camarou. Návštěvníci se také mohou těšit na maďarskou skupinu Muzsiká a další seskupení Kasai All Stars. Na své si přijdou i nejmladší, protože je připraven speciální program pro děti od dvou let zajištěný agenturou Hospodyňky. Kompletní program všech účinkujících najdete zde.

Vstupenky na Respect Music Festival jsou k dostání v síti Ticketpro. Jednodenní lístky stojí 450 Kč, dvoudenní 500 Kč. Na místě pak budou vstupenky dostupné za 500 Kč a 550 Kč. Děti do patnácti let mají vstup zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY