Line-up Masters Of Rock je uzavřený

22.05.2009 08:15 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Masters Of Rock 09 flyer
© facebook interpreta
Dramaturgie letošního, v pořadí sedmého ročníku největšího mezinárodního rockového open air ferstivalu Masters Of Rock je definitivně dokončena. Od 9. do 12. července se v areálu likérky R. Jelínek ve Vizovicích předvedou hvězdy rockového a metalového nebe z jedenácti zemí světa.

Headlinerem letošního ročníku festivalu je finská formace Nightwish, v čele s novou zpěvačkou Anette Olzon. Zahrají hned první festivalový den a odehrají tak své jediné, exkluzivní vystoupení pro Českou republiku až do roku 2011. V pátek bude hlavní hvězdou německá powermetalová sebranka Edguy, která nedávno vydala poslední desku "Tinnitus Sanctus". V sobotu si na své přijdou fanoušci fantasy heavy metalu Blind Guardian a v poslední festivalový den vystoupí švédská hardrocková kapela Europe. Dodejme, že poslední potvrzenou kapelou je dámská čtveřice Crucified Barbara. Kompletní seznam všech účinkujících najdete na oficiálních stránkách festivalu.

Vstupenky na tento velkolepý letní svátek rocku a metalu jsou k dostání u pořádající agentury Pragokoncert (tel. 577 432 420, 777 701 591) a na dobírku na e-mailu dupalova@pragokoncert.com nebo přes stránky www.mastersofrock.cz či na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově. Dále lístky koupíte také v předprodejních sítích Ticketportal, Ticket-Art (i na Slovensku) a ve všech obvyklých předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY