From Our Hands vydají desku a předskočí na turné Sunshine

19.05.2009 08:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

From Our Hands
© facebook interpreta
Bratislavští From Our Hands mají opravdu našlápunto, a to hned z několika důvodů. Ptáte se jakých? Takže za prvé: Kapela počátkem tohoto týdne oficiálně potvrdila pravdivost spekulací ohledně brzkého termínu vydání jejího prvního alba. To vyjde především díky potvrzení spolupráce s možná v tuto chvíli nejsilnějším tuzemským labelem X Production (Sunshine, Skyline, Anime, Scissorhands, The Nihilists, Naše věc, Dark Gamballe atd.) již za necelý měsíc, konkrétně 15. června.

Za druhé: Na jarním turné českých indie-klasiků Sunshine příležitost plnit úlohu speciálního hosta. Jedná se o čtyři koncerty (19. 5. Praha - Roxy, 20. 5. Plzeň - Pod Lampou, 21. 5. Brno - Fléda a 22. 5. Hořovice - Labe), které se dají považovat za sérii křtů zbrusu nového CD Sunshine "MGKK Telepathy".

A dále: Aktivní Bratislavané již stihli natočit jako předvoj ke svému debutu zajímavý videoklip, který by se měl na českých a slovenských televizích a webech objevit ještě před koncem tohoto měsíce. Kapela se kromě již zmíněného předskakování Sunshine zúčastní i dalších zajímavých akcí jako například odložených narozenin portálu iPunk.cz v pražském Matrixu, Bandzone festu na Máchově jezeře i kultovních festivalů Rock For People v Hradci Králové a Mighty Sounds na Táborsku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY